Örököltem 8 Milliót. Kapok ezért kertes házat bárhol az országban?
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 15:42
11/21 anonim válasza:
Én Baranyába mennék, valami csendes kis faluba!!!
12/21 anonim válasza:
Borsodban is vígan kaphatsz ennyiért,és igenis vannak szép helyek itt is.Csak a munkalehetőség kevés, de azért akad az is. Pl. én egy 7000 fős kisvárosban lakom,és már 13 éve egy helyen dolgozom...itt helyben.
13/21 anonim válasza:
Ajaj, simán. Na persze ne egy kacsalábon forgóra számolj, de azért egy jó állapotút mindenképp kifoghatsz.
14/21 anonim válasza:
Tudok neked mutatni egy listát, ahol KP-ért kb a forgalmi érték 60-70%-áért tudsz ingatlanokat vásárolni. Ha érdekel, írj privátban.
15/21 anonim válasza:
Sopronban vegyél vagy győr mellett..
Átjárhatsz osztrákba melózni ha beszélsz németül..
16/21 anonim válasza:
Csak szabolcs megyébe ne gyere. itt pusztulat van...
16:18 as szerinted ezt nyugatról mondták????
Te tényleg szabolcsi vagy:D
17/21 anonim válasza:
Gyertek Nyergesújfalura:D Komárom-esztergom megye...egy kisváros,minden megtalálható itt amire csak szüksége lehet egy átlagos embernek:)ha pedig valami mégis hiányzik nincs messze Dorog,Esztergom.azok már nagyvárosok:) Én itt lakom Nyergesújfalun és pont 8 millióért néztem ki egy kis 2 szobás keretes házat..csakhát a szegénység miatt az emberek nem tartanak igényt a mi lakásunkra ezért nem tudunk továbblépni:(
Jó hely,szeretek itt lakni:)
immáron 3 éve:D
18/21 anonim válasza:
A Balaton mellett 1,5 szobás panelt sem adnak ennyiért.legfeljebb valami nagyon lepukkantat.
19/21 A kérdező kommentje:
A Balaton mellé nem is költöznék! Köszi!
2010. jan. 8. 16:15
20/21 anonim válasza:
Nekünk van Bács-Kiskun megyében egy közel 100 nm-es családi házunk hatalmas kerttel, Bajától kb 25-30 km-re, 3,5 millió forintért. Költeni valamennyit biztos kell rá, mert 2 éve üresen áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!