Csak akkor lehet sorsjegyen nyerni ha a három betű azonos?
Édes jó Istenem. Mennyi az IQ-d?
Egyáltalán nem biztos, hogy betűk vannak a sorsjegyen, s nem mindegyiken három azonos nyer.
Kérdezd meg, mielőtt veszel egyet, vagy olvasgasd el a megvettet.
"Nem, nem tévedek, mert van amelyiken számok vannak, van olyan, amelyiken kis piktogramok. És olyan is van, amelyiken csak egy nyereményösszeg van, illetve hogy bocsika, most nem."
nem a piktogrammokról meg hasonlókról beszél a kérdező, hanem a nyereményazonosító kódról, ez nyerőosztályonként azonos pl ha 3 N jelölés van rajta, akkor nyert, ha 2 D meg egy W, akkor nem
pl: "Nyereményazonosítás, nyereményjogosultság
A nyereményazonosítás a sorsjegyen – a kaparóréteg alatt – található kétféle kód: egyedi
nyereményazonosító kód és kiegészítő kód segítségével történik. Az egyedi
nyereményazonosító kód minden sorsjegyen különböző, a kiegészítő kód
nyerőosztályonként azonos.
"
és még csak nem is jól mondtam kiegészítő kódnak hívják a nyereményazonosító a 4 jegyű számsor.
ma 00:17!
A kérdésben ez áll: MINDEN kaparós sorsjegy.
a Fáraók kincsét csak a válaszaim után írta, s nyereményazonosító sincs a kérdésben.
Én nyerő négyes meg édenkert, meg kabal nevű kaparóst szoktam venni és ha nyertem, mindig 3 egyforma betű volt a kaparófelület alatt. pl 3 T betű, 3 Y..amikor N, V,E jött ki, akkor nem nyertem semmit.
A legnagyobb nyereményem eddig 1000 Ft volt...
#1: na és neked mennyi az IQ-d? Még a kérdés értelmezése is nehézséget okoz számodra.
Szánalom.
Különös hogy mindenki megértette a kérdést csak te nem első.
Állítolag úgy van hogyha 3 azonos szám van , de van amin betű is van .Viszont én már nyertem bukszán úgy hogy nem voltak azonosak , ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!