Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit kaszáltál az OTP-n...

Mennyit kaszáltál az OTP-n 2009-ben?

Figyelt kérdés

Az OTP 2009-ben szenzációs rallyt futott. Márciustól október végéig szinte töretlen volt az emelkedés, melyre talán évtizedekig nem lesz újabb példa. Ha tavaszi nemzeti ünnepünk után rögtön OTP-t vettél, és őszi nemzeti ünnepünk után eladtad, bő fél év alatt megnégyszerezhetted a kockáztatott vagyonodat.

[link]

A kisbefektetők összesen kb. 42 milliárd nyereséget realizálhattak az OTP-n 2009-ben. Te is az ügyesek és szerencsések között voltál?

2010. jan. 2. 03:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha lett volna befektetni való néhány milliócskám...

De sajnos nincs, örülök, ha hónapról hónapra be tudom fizetni a számláimat és a maradékból megveszem az ennivalóinkat a családomnak.

Sajnos, a tavalyi évben semmivel nem nőttek a jövedelmeink, viszont az árak elképesztő gyorsasággal megnőttek.

Örülök, hogy az OTP-nek ilyen jó nyeresége volt, de ezt rajtam is kaszálták, akitől a bankszámlája havi díjára 1300 Ft-ot számláz a bank.

De ezen most fogok változtatni, januárban az lesz az első, hogy megszüntetem az OTP számláinkat és más banknál nyitunk bankszámlákat, ahol havi 500 Ft-ért több díjmentes szolgáltatást kapok!

Remélem, minél többen rájönnek, és bankot váltanak! :D

Majd jövőre számold meg a nyereségedet!

2010. jan. 2. 04:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem csak lekötni volt pénzem, és októberig jó kamatokkal is futott az OTP, de aztán alább hagyott, így decemberben végleg megszüntettem a folyószámlámat náluk, mert többe került a kezelési költség, mint amennyi kamatot nyertem, én nem tartozom az OTP-nek, hogy rajtam nyerészkedjenek.
2010. jan. 2. 10:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudtam, hogy be kéne fektetni, de nem volt mit.:((
2010. jan. 2. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!