Tudom hogy rossz topikba raktam de sürgöss lenne! Van utánvét levél esetén? Mármint egy gtx 750 vga 2kg alatti lehet? Fellehet adni utánvéttel? van utánvétes levél? mennyibe kerülne úgy?
Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 21:57
1/9 anonim válasza:
2 kilós levél? Nem, csomag. Az lehet utánvéttel. Posta? Én inkább futárszolgálatot javasolnék.
2/9 anonim válasza:
2 kg-ig lehet levélpostai küldemény és utánvét is lehet rá
mennyi pénzt akarsz kapni a cuccért?
3/9 anonim válasza:
De ember, ha vaslemez lenne, még okés, de egy levél csak nem lehet 5 centi vastag...
4/9 anonim válasza:
#3 dehogynem...sőt a 3 belefoglaló méretének 90 cm alatt kell ugyan lennie, de lehet akár 60 cm hosszú is
5/9 anonim válasza:
Ja bocs, nem gondoltam, hogy őrültek találták ki :D
6/9 anonim válasza:
???
mi az őrület a levélpostai küldeményben?
7/9 anonim válasza:
A 60 centi...nálam az már elég rendesen csomagnak számítana, nem levélnek.
8/9 anonim válasza:
pont ezért húznak le a postán téged ill a hasonlókat...én meg levélpostai küldeményért fizetek ;)
9/9 anonim válasza:
Mivel nem használok postát, nehezen húznak le, de jó, most ezzel is okosabb lettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!