Lehet, hogy meglopott a barátnőm? (nem vészes összeg)
Igazából még friss a kapcsolatunk, másodszor volt nálam. Tegnap elmentünk boltba, utána meg is számoltam, mennyi maradt nálam: 4500. Hazajöttünk, iszogattunk, dumáltunk, majd bealudtunk. A lány előbb kelt kb 10 perccel mint én.
Mikor elment, utána vettem észre, hogy a tárcámba csak 1500 forint van. Most lehet, a boltból hazafele figyelmetlen voltam, mert közben röhögtünk meg hülyéskedtünk. De valahova mégis eltűnt 3000 forint, csak nem tudom, meggyanúsítsam-e. Mert simán lehet, hogy kiesett a tárcámból (volt már rá példa)
Ez elég hülyén érint, mert összegyűlt mindenből 2 havi kifizetni valóm, ami cakkpakk el is vitte a fizumat, szóval most minden ezer, sőt száz forint számít.
A csaj tök normális, rendes családból való.
Ti mit tennétek?
Mindketten 28 évesek vagyunk, ha ez fontos info.
Szerinted ha meggyanúsítod, akkor jól fogsz kijönni a dologból? Két eset lehetséges:
1. Valóban ő nyúlta le a pénzt. Ez esetben, ha meggyanúsítod, akkor tagadni fog és eljátssza a sértődöttet, a pénzed se kapod vissza.
2. Nem ő volt. Ez esetben is tagadni fog és jól megsértődik. A pénzed ez esetben se lesz meg.
A bizalomhoz több idő kell, mint két alkalom, szóval ez ebben a helyzetben nem igazán mérvadó.
Szerintem figyeld a csajt, számold a pénzed és akkor szólj neki, ha már biztos leszel abban, hogy pénzt vett el.
cigány a csaj?
egyébként csináld azt hogy kiteszel pénzt az asztalra és elrejtesz egy kamerát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!