Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Diákmunka- mikortól?

Diákmunka- mikortól?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy 16 éves kortól lehet törvényesen. De azt hallottam, hogy ez úgy van, hogy abban az évben amelyikben tölteni fogod a 16-ot, már dolgozhatsz. Igaz ez? Vagy csak akkortól lehet, amikor betöltötted a 16-ot?

És ha lehet, hol találhatok munkát?

2010. jan. 1. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én nem hivatalosan 14éves korom óta dolgoztam,szó szerint kenyérre kellett a pénz.

De hivatalosan úgy tudom,hogy csak attól a nappal állhatsz munkába,amikor a 16.életévedet betöltöd.

18 éves korodig nem vállalhatsz éjszakai műszakot és max napi 8 órát dolgozhatsz.

Diák-munkarő szövetkezeteknél próbálkozzál szerintem.Ők hivatalosan csinálnak mindent.

Szegeden tudnék segíteni( fürge diák;melódiák;+ a boldogasszony sgt-on is van egy ilyen hely) De iskolalátogatási kell!!!

2010. jan. 1. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Háth kicsit el vagytok tévedve de nem baj majd segítek... 15 éves kortól nyáron napi 4 órát, 16 éves kortól meg iskola mellett is, de mindenképpen iskolaszövetkezethez kell menni
2010. jan. 1. 12:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Utolsó, tudnál ehhez csatolni valami hivatalos dokumentumot is? Csak hogy tényleg segíts:) Köszi.
2010. jan. 2. 17:49
 4/4 anonim válasza:
2011. ápr. 14. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!