Ebayen vásároltam nem érkezett csomag segitség?
Veszel valamit, kapsz egy emailt, hogy megvetted.
Kifizeted, kapsz egy masik emailt, hogy fizettel.
Amikor az elado postaz, akkor kapsz egy harmadik emailt, hogy a cucc postazva.
Na ez az utolso pont nem mindig tortenik meg, mert nem mindig jelzik, hogy a cucc postazva, DE!, bejelentkezel eBayedbe, a megvasarolt termek neve alatt ott van, hogy estimated delivery: xyz ez a varhato erkezes datuma. Lehet hogy olyat latsz, hogy Jun 3 - Jul 26, lehet hogy olyat, hogy 20-25 days.
A 20-25 napot a vasarlastol szamitod.
Amikor a datum elerkezett, vagy amikor leteltek a napok, akkor irsz az eladonak, hogy where's my stuff? Adsz neki 24 orat, hogy valaszoljon. Ha nem valaszol, vagy nem ugy ahogy neked tettszik, nyithatsz egy ugyet az eBaynel. (a Paypalnal kulon nem kell!).
Az ebay majd intezkedik. Az elado vagy elkuldi ujra a cuccot, es akkor megint varsz 20-25 napot (vagy amennyit az eBayen latsz) vagy visszakuldi a penzed.
Ne 45 napig varj, hanem addig, ami az estimated delivery.
En rendeltem egy gyurut meg egy fulbevalot. De rossz szinben kuldte a fulbevalot a kinai. Irtam neki, csatoltam egy fotot, hogy ilyet rendeltem es ilyet kaptam. Azt irta vissza, hogy kuldi a jo szinut. Vartam megint vagy 27 napot mire megjott az inmar jo szinu fulbevalo. Most van 2 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!