Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehet azért nem találok...

Lehet azért nem találok munkát, mert megijednek ettől?

Figyelt kérdés

Ha állásinterjúra megyek, általában a párom visz el, mert olcsóbb, mintha busszal mennék.

De a páromnak nem egy átlagos kocsija van, hanem egy elég fullos "menő" kocsi (vállalkozó). Vajon az állásadók mit gondolhatnak erről? Ez elriasztja őket attól, hogy felvegyenek, vagy más miatt nem vesznek fel?

22N

2014. máj. 30. 22:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Nos, akkor én az előző válaszolókkal ellentétben: igen, lehet, hogy megijednek ettől. Arra következtetnek, hogy elég jól állsz anyagilag és a fizetés, amit a cég kínálna nem tudna téged eléggé motiválni.

Egy cégvezető.

A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad."

Remek már 2 válaszomat töröltetted! Valamihez értesz, vagy jó helyen kuncsorogtál a választörlésért?

A kérdés továbbra is a következő, milyen cégvezető vagy te, ha minden állásra jelentkezőt a kiskapuból lesed, hogy mikor érkezik már meg?

2014. máj. 31. 13:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Egyébként nem kötekedésből, de az én párom is kamerán nézi, hogy ki jött, és a kamerán látszik, milyen kocsival.
2014. máj. 31. 18:51
 13/15 anonim ***** válasza:

11-es, nem töröltettem semmit. Feltételezésből 5-ös vagy, valóságból viszont 1-es.

"A kérdés továbbra is a következő" - nem, itt nem te vagy aki kérdezel (te csak feltételezel mindenféle hülyeséget), hanem a kérdező. Neki válaszoltam korábban.

És nyilván, ha nem látja a cégvezető, hogy milyen autóval jön a másik akkor nem lehet probléma, de gyanítom a kérdés arról szólt, amikor láthatják.

2014. máj. 31. 19:19
 14/15 anonim ***** válasza:

És ha nem a párod, hanem egy szomszéd visz el (akinek a pénzügyi dolgaihoz semmi közöd) ??

Beskatulyázzák az embert, ez a baj...

2014. máj. 31. 21:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát vagy arra nem gondol, hogy nem akarok életem végéig más pénzéből élni? Hogy szeretném magamnak megvenni a cuccaimat, és szégyenérzettel tölt el, ha más vesz nekem valamit?
2014. jún. 1. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!