Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudok kisebb összegekné...

Hogyan tudok kisebb összegeknél (30-50-max 100e ft) értékpapírokkal kereskedni?

Figyelt kérdés
Nekem az is elég, ha pártízezret nyerek rajta, diák vagyok még és sokat dobna az életemen egy ekkora összeg is. Bankokban csak saját részvények publikusak, engem főleg a távol-keleti, feltörekvő részvények érdekelnének.
2014. máj. 29. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezzel pár 10 ezeret nagyon hosszú távon tudsz nyerni.

400 ezerből egy év alatt biztonságosan sikerült 450 ezeret csinálni.

Itt csak úgy tudsz nagy pénzt csinálni, hogy mindent vagy semmit alapon. Kockáztatni kell.

De a helyedben tanulnék pár hónapot erről, mert 1 perc alatt elbukhatod minden pénzed.

2014. máj. 29. 11:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Most nézem ezeket a forex robotokat. Ezeket megérné használni?
2014. máj. 29. 11:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Forex veszélyes ha nem ismered, vannak oldalak, ahol leírják normálisan mindent, anélkül, hogy ki kéne próbálni. De tanulj előtte.

Ha ügyes vagy nyerhetsz rajta. De mindig annyi pénzt kockáztass, amire jelen pillanatban nincs szükséged. Vagyis a havi kaja pénzed ne rakd fel.

Szerintem 5000 ft kezdj, és ha 2-3 hónap alatt ezt sikerül egy picit gyarapítani, akkor érdemesebb nagyobban játszani.

Ezen az oldalon is vannak leírások. Nézz szét. De legalább 2-3 hónapot tanulj előtte róla, csak aztán csináld.

2014. máj. 29. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!