Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha ezért nem...

Mit tehetek ha ezért nem vesznek fel sehová?

Figyelt kérdés

Pályakezdő vagyok, 0 szakmai tapasztalattal.

Voltam egy állásinterjún (sokadik), és azt mondták, felvesznek. Mert hogy a munkaügyi központ támogatja az első munkahelyet, és fél évig fizetik a bérem, plusz a bér után fizetendő dolgokat stb.

A héten irtuk volna alá a szerződést, hétfőn mehettem volna dolgozni, de a munkaügyi kp mégsem fizet egy fillért sem, 2014 júniusától...

Így nem vesz fel a cég. :'(

2014. máj. 28. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagyon valószínű, hogy mivel nem jár támogatás utánad, így azt vették fel, aki sokkal alkalmasabb, jobbak az eredményei stb.

Hogy mit tehetnél? Tovább keresel munkát, ha kell egy kicsit lejjebb adod az igényeidet. Majd csak alkalmaznak valahol.

2014. máj. 28. 10:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Milyen igényeket adjak lejjebb?!

Közmunkára nem fogok menni 22 meg 40 ezerért...!

2014. máj. 28. 10:42
 3/6 anonim ***** válasza:
61%

jogos, 0 forintért siránkozni otthon sokkal egyszerűbb...

Véguettséged?

2014. máj. 28. 12:04
 4/6 anonim ***** válasza:
66%

12:04

megalázkodni alamizsnáért még egyszerűbb. Ezért tart ez az ország ott ahol. Nem is lesz itt voltozás.

2014. máj. 28. 13:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Pályázz tovább, vagy irány külföld!
2014. máj. 28. 15:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Inkább külföld, vagy sírok itthon 0 forintért, minthogy hagyjam magam megalázni.

Egyébként ahogy hallottam a közmunkásoktól is megvonják a támogatásokat. (nem tudom ez nekik mit jelent forintban)

2014. máj. 29. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!