Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jó hosszútávú...

Szerintetek ez jó hosszútávú befektetés lehet?

Figyelt kérdés

Üdv.

láttam 1 hirdetést fb-n,s a gyerek szinte helyi,s gondoltam ,hogy egy-egy személyes egyeztetés után ,ha bebizonyosodik,hogy eredeti akkor jó befektetés lehetne.

Egy Real Madrid mezről van szó ,amin 22 aláírás van ,köztük Zidane + Ancelotti aláírása is rajta van.

A rajta lévő aláírások:

Iker Casillas,Diego Lopez,Sergio Ramos,Raphael Varane,Pepe,Marcelo,Coentrao,Carjaval,Arbeloa,Khedira,Modric,Illaramendi,Xabi,Isco,Bale,Di Maria,Ronaldo,Benzema,Jesé,Morata,Zidane,Ancelotti.

Jár hozzá egy regisztrált Certy kártya,amelyen le van írva,hogy minden teljesen eredeti,s a srácnak van 1 képe Ronaldo,Casillas,Arbeloa,Bale,Ramos-sal,hogy pózol+aláírják neki,ill. blokk a mezről amit spanyolországból rendelt a meccs előtt 3 hónappal,ill.a certy kártyán bevan jegyezve,hogy a gyerek rendelte az eredetiségi vizsgálatot.

Arra gondoltam,hogy ez jó rövid/hosszútávú befektetés lenne egyrészt:ahogy öregednek ki a játékosok,egy idő után már nem lehet kapni tőlük játékosi aláírást,ill. ők sem örök életűek,s ERGO ha telik-múlik az idő,az ára csak felfele mehet?

2014. máj. 27. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:

"egy idő után már nem lehet kapni tőlük játékosi aláírást"

Ez azért még elég messze van, amíg élnek addig tudnak aláírást adni. Talán 60-70 év múlva már többet fog érni a mez. De ebből aligha fogsz meggazdagodni, max pár 10 ezer forintot keresel vele.

2014. máj. 27. 18:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Ebben én is gondolkodtam ,hogy ez befektetés lehet-e nekem vagy a gyerekeimnek.

Az is beugrott mint " pro " érv : a játékosok zömének jó eséllyel ez volt az utolsó BL győzelmük,s nem biztos,hogy újabb BL győzelemkor alátudnak még 1 mezt írni.

2014. máj. 27. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!