Szerintetek ez jó hosszútávú befektetés lehet?
Üdv.
láttam 1 hirdetést fb-n,s a gyerek szinte helyi,s gondoltam ,hogy egy-egy személyes egyeztetés után ,ha bebizonyosodik,hogy eredeti akkor jó befektetés lehetne.
Egy Real Madrid mezről van szó ,amin 22 aláírás van ,köztük Zidane + Ancelotti aláírása is rajta van.
A rajta lévő aláírások:
Iker Casillas,Diego Lopez,Sergio Ramos,Raphael Varane,Pepe,Marcelo,Coentrao,Carjaval,Arbeloa,Khedira,Modric,Illaramendi,Xabi,Isco,Bale,Di Maria,Ronaldo,Benzema,Jesé,Morata,Zidane,Ancelotti.
Jár hozzá egy regisztrált Certy kártya,amelyen le van írva,hogy minden teljesen eredeti,s a srácnak van 1 képe Ronaldo,Casillas,Arbeloa,Bale,Ramos-sal,hogy pózol+aláírják neki,ill. blokk a mezről amit spanyolországból rendelt a meccs előtt 3 hónappal,ill.a certy kártyán bevan jegyezve,hogy a gyerek rendelte az eredetiségi vizsgálatot.
Arra gondoltam,hogy ez jó rövid/hosszútávú befektetés lenne egyrészt:ahogy öregednek ki a játékosok,egy idő után már nem lehet kapni tőlük játékosi aláírást,ill. ők sem örök életűek,s ERGO ha telik-múlik az idő,az ára csak felfele mehet?
"egy idő után már nem lehet kapni tőlük játékosi aláírást"
Ez azért még elég messze van, amíg élnek addig tudnak aláírást adni. Talán 60-70 év múlva már többet fog érni a mez. De ebből aligha fogsz meggazdagodni, max pár 10 ezer forintot keresel vele.
Ebben én is gondolkodtam ,hogy ez befektetés lehet-e nekem vagy a gyerekeimnek.
Az is beugrott mint " pro " érv : a játékosok zömének jó eséllyel ez volt az utolsó BL győzelmük,s nem biztos,hogy újabb BL győzelemkor alátudnak még 1 mezt írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!