Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van létező bármilyen otthoni...

Van létező bármilyen otthoni munka, ami szex mentes?

Figyelt kérdés
Jó lenne dolgozni,minden érdekel,telemarketing,kütyük összerakása,neten való meló,adatmásolás,gyerek vigyázás,stb...Én még nem találtam ilyet,gondban vagyok a gyerekkel azért kéne otthoni meló!Csak szexet ajánl mindenki:((
2009. dec. 29. 23:36
 1/5 anonim válasza:

hát én még nem találtam olyan melót, ami otthoni, és lehet belőle valamit kezdeni. max ha te reklámozod magad, hogy ezt meg azt csinálnád meg otthon (varrás, vagy mittudomén), és akkor úgy működhet.

vagy ha esetleg jó php fejlesztő vagy, akkor azt is lehet:D

lényeg, hogy találj ki valamit, amit tudsz csinálni otthon, és ne keresgélj újságban, vagy neten olyanokat, akik ilyet ajánlanak.

2010. jan. 6. 02:16
 2/5 anonim válasza:
12%
A legnehezebb és egyben legszebb otthoni munka az anyaság.
2010. jan. 9. 10:38
 3/5 anonim válasza:
csak az mondjuk nem fizet túl jól...
2010. jan. 10. 17:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Így van,voltam anya eleget,viszont most pont az anyaság miatt,kell a pénz az éhes szájakat bekel tömni:)) A gyerekek megnőttek és megeszik a fejem:)
2010. jan. 10. 22:02
 5/5 anonim válasza:

oké törölték a válaszomat...

szóval találtam, nick_02@freemail.hu címre dobj e-mailt, ha érdekel!

2010. jan. 12. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!