GLS-től rendeltem, még nem érkezett meg a termék, miért?
Figyelt kérdés
Nem pontosan a GLS-től rendeltem, hanem egy oldalon vásároltam egy tárgyat, és ott üzentek, hogy tegnap délután 5 körül leadták sikeresen a GLS futárszolgálatnak a tárgyat. A GLS oldalán azt mondják, hogy a leadást követő napon kézbesítik a csomagokat. Én eddig nem kaptam meg, nem kellett volna már rég kihozni?? Ha eddig nem hozták holnap még kihozhatják? Láttam oldalt ahol írták, hogy nekik kihozták szombaton is..2014. máj. 23. 20:05
1/1 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen esetem, pont ugyan ilyen, 2 lehetséges dolog történhetett: vagy ahonnan rendeltél elhibázott valamit, vagy a futárszolgálat késik szimplán, de érdemes lenne érdeklődni a gls-nél, nekem az volt a megoldás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!