Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Feladtam a postán egy csomagot...

Feladtam a postán egy csomagot múlthét csütörtökön amit a vevő csak akkor kap meg ha kifezette a csomagdíjat és a szállítás díjat (utánvét). Ez a 6. munkanap azóta. Mikor kapom meg a pénzt amit a posta fog hozni?

Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Legkorábban az átvételt követő második munkanapon.
2014. máj. 23. 10:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerve a Magyar Posta katasztrofális logisztikai "hozzánemértését", hetek kérdése! 1 hét biztosan.

Ezek képesek 1 azon utcából - ugyanabba az utcába küldött hivatalos levelet - Budapesten - 2 hét alatt kézbesíteni. Ez nem vicc, ez a napi gyakorlata a Magyar Postának. Megdöbbentő, megalázó, felháborító és POFÁTLAN!

2014. máj. 23. 10:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor jövőhéten csütörtökön lemegyek ismét és megkérdezem. Ugyanis tegnap voltam megkérdezni, természetesen nem tudnak semmit..........
2014. máj. 23. 10:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Tanulság, hogy 204-ben már nem kellene utánvétellel üzletelni, láthatod, hogy miért.
2014. máj. 23. 10:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Életemben most adtam fel először csomagot és mivel többen is ezt mondták biztonságosnak ezért döntöttem emelett.
2014. máj. 23. 10:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ki kell tapasztalni.
2014. máj. 23. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező én utánvéttel soha nem postázók, sokkal drágább is.

Küldje a pénz és amit megérkezett én postázom. Hétfőn adtam fel csomagot és szerdán már meg is kapta a vásárló a terméket, pénzt meg hétfő reggel megkaptam.

2014. máj. 23. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!