T-Home tartozás mire és hogyan terhelik?
Akkor nálad valamit elrontott az ügyintéző. T-éknél sajknos ez nagyon gyakori, annyi az infó, és a változás, hogy sokszor ők maguk sincsenek képben.
És sokan még a saját rendszerüket sem ismerik, egyszer bementem számlát egyeztetni, a srác nem volt képes elmondani, honnan van a hátralékom, ha minden hónapban fizettem. Makogott valamit, mondom neki, ez nem volt válasz a kérdésemre. Rendszeres vendégek vagyunk az ügyfélszolgálaton, mert mindig elrontanak vmit, aztán nem győzik korrekciózni. Ha neked nem évekkel ezelőtt volt, akkor írj egy panaszlevelet, mert nem volt jogos, hogy haláleset után nem hagyták megszüntetni a szerződést.
100%, hogy így van, mert egy kollégám anyukája pár hete halt meg, de épp előtte kötött újabb hűségidős szerződést 2 évre velük, és simán megszüntették, csak vinni kellett a halottit.
Köszönöm a válaszokat .... de még mindig nem értem sajnos. Lehet hogy rosszul tettem fel a kérdést.
2 évvel ez előtt lett igénybe véve a szolgáltatás az én nevemen futott a dolog a szüleim részére , ekkor oda voltam a szüleimhez be jelentve állandó lakcímre.
Ám szüleim nem fizették... Mostanáig nem volt semmim amire rá terhelhették volna de most örököltem. Meg érkezett a földhivatali határozat is mint rész tulajdonos.
Most még a szüleimhez vagyok be jelentkezve de félek attól hogy ha át jelentkezem az """"örökség általi házba""" akkor rá terhelik a házra mert tulajdonom van benne. Ez a ház teljes mértékben teher mentes volt... 3 örököse van.
1 egyenes ági leszármazott (az én nagybátyám,az öcsém és én.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!