Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy teremtsek elő kb. max.3...

Hogy teremtsek elő kb. max.3 hónap alatt egy millió ftot?

Figyelt kérdés

Hivatalos intézménytől hitelt nem tudok felvenni, magánembertől nincs kitől kérnem, külföldre nem tudok kimenni dolgozni. Eladni pár dolgot eltudok, de igen csekély összeg jönne ki belőle, tehát max. csak a negyedét fedezné legjobb esetben is.

Bár milyen értelmes ötletet szívesen várok. Előre is köszönöm a tippeket.

/ Viccelődök, kötekedők kíméljenek! /

2014. máj. 18. 18:51
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Próbálj meg eladni egy csomó cuccot. Sajnos eléggé bukta, ha hamar kell eladni. Vagy próbálj egyezkedni a Bankkal...
2014. máj. 26. 11:08
 32/40 A kérdező kommentje:
Hát, ezaz, ha el is mennek a cuccok, az kb. 300eFt, a bankkal meg, amit bírtam eddig egyezkedni az csak az volt, amit írtam korábban. Ezt az összeget keveslik, de hát mindegy, majd kiderül, lehet, ha odaadom nekik, és nem csak feltevés lesz méltányosabbak lesznek a határidővel.
2014. máj. 26. 13:55
 33/40 anonim ***** válasza:

Autó? Ingatlan? Kisebb házba/lakásba költözés ?

Legvalószínűbb sztem az, hogy a bankkal egyezkedsz, kifejted nekik, hogy mi a szitu és miért nem tudsz fizetni terv szerint!

A bank valószínűleg még mindig jobban jár, ha megegyeztek és több idő alatt fizetsz, mintha bedőlne az egész és mondjuk pereskedés, vagy nem tudom mi lenne (persze vannak kivételek ez alól, akkor szívó van, mert a bank érvényesíteni fogja az érdekét).

2014. máj. 26. 14:09
 34/40 anonim ***** válasza:
30: Milyen tartozás? A követelés nyilván nem hirtelen jött.
2014. máj. 26. 23:59
 35/40 anonim ***** válasza:

Legálisan szerintem nem kivitelezhető olyan üzlet, hogy 300 ezer Ft-ból 1 millió legyen 3 hónapon belül.

Marad a munka, tárgyak eladása és leginkább a megbeszélés a bankkal.

2014. máj. 27. 09:20
 36/40 anonim válasza:
vegyél fel kölcsönt egy uzsorástól!
2014. máj. 31. 20:49
 37/40 anonim válasza:

Megoldható a dolog.

Csak sok lemondással és erőfeszítéssel jár.

KI KELL MENNI KÜLFÖLDRE DOLGOZNI.

2014. nov. 17. 20:10
 38/40 Kemikália ***** válasza:
Csak érdeklödöm, sikerült megoldást találnod?
2014. nov. 27. 12:14
 39/40 anonim ***** válasza:

Itt van egymillió dolláros alapjövedelem:

[link]

2014. dec. 1. 02:54
 40/40 anonim ***** válasza:
Ezt a lúzert...
2020. jún. 13. 01:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!