Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Önéletrajzírás sosem áll meg?

Önéletrajzírás sosem áll meg?

Figyelt kérdés
Elég sokat alakítok az önéletrajzomban. Főként adok bele dolgokat, vagy külcsínen változtatok. Szüleim nem értik miért foglalkozom vele annyit. Úgy vagyok vele, ha nem ér el eredményt valami, akkor változtatni kell. Mindig olvasok új dolgokat, amik miatt javítok a dokumentumon. Ti hogy vagytok vele?

2014. máj. 17. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Én csak akkor nézem át (és javítók esetleg bele), mielőtt elküldöm valahová. Máskor eszembe se jut vele foglalkozni.
2014. máj. 17. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
*javítok
2014. máj. 17. 14:22
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
én úgy vagyok vele hogy az önéletrajz szart sem ér, több helyre is elküldtem, sehonnan sem érkezett válasz, aztán egy olyan munkát találtam ahol nem kellett önéletrajz, papír, megy egyebek, egyszerűen megnézték mit tudok és felvettek
2014. máj. 17. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is voltam olyan helyen, ahol azt látták az önéletrajzomból, hogy semmi papírom róla, csak évtizedekig csináltam. Behívtak, néhány alapos keresztkérdés (szakmai), és már dolgozhattam is.

A főnök azt mondta, nem érdekli, hogy vidéki vagyok, hogy van gyerekem, hogy elmúltam 40 éves, hogy nincs róla semmilyen papírom, hogy nem tudok 6 nyelven folyékonyan, neki az a lényeg, hogy értek hozzá, és tudom is csinálni.

2014. máj. 17. 17:04
 5/5 A kérdező kommentje:
magyarán kompetenciákat, esetleg eredményeket írjunk,
2014. máj. 17. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!