Eszter91 kérdése:
PayPal-on betudom állítani a Maestro kártyámat, hogy közvetlenül arról tudjak fizetni? Biztonságos ez? A PayPal ugyanúgy megvéd ebben az esetben is, ha valami probléma lenne a vásárlásnál?
Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 16:43
1/5 anonim válasza:
Igen, be tudod állítani.
Biztonságos. Amíg nem adod meg a PayPal jelszavad senki másnak.
"A PayPal ugyanúgy megvéd ebben az esetben is, ha valami probléma lenne a vásárlásnál?" Öööö... igen, a Maestro kártyásokkal sem kivételeznek. Nem tudom mire érted a kérdést.
2/5 anonim válasza:
Ha a kártyát hozzáadtad és aktiváltad akkor azzal fogsz ezentúl fizetni paypalon, semmit nem kell beállítani külön. És igen, biztonságos.
3/5 tokidoki válasza:
PayPal-től jött 2 levelem(angolul), h lejárt a xxxx végű kártyám, és adjam meg az újat. Ez igaz is, de nem merem, mert mi van ha adathalász? Több helyen is elmondták, már, h e-mailben kapott linkre kattintva soha nem adjunk ki bankkártya adatokat.Nem is emlékszem anno hogy regisztráltam magam a Paypal-ra.(Bocsánat, h nem a kérdésre válaszoltam)
4/5 anonim válasza:
Semmi gond, úgy látom, azóta megtaláltad az új kérdés menüpontot is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!