Paypal egész nap lehet vele fizetni?
A problémám. Sürgősen kéne külföldre pénzt küldenem.
De nem küldi el, állandóan azt írja ki, hogy pénz küldése most nem lehetséges.
Az egyenlegem több jóval mint a küldésre szánt összeg. Tehát ez nem lehet probléma, email cím stimmel. Minden rendben.
Egyszerűen nem értem:(
Arra tudok csak gondolni, hogy hátha van olyan limitje időben mint a bankoknak, hogy pl 4óra után már nem megy el utalás... De sehol nem láttam ilyet...
Nem tudom mi lehet a baj:(
Nincs ilyen. Bármikor küldöd, azonnal látja a "címzett", hogy pénz érkezett neki.
Ennél részletesebb hibaüzenet kellene...
Jött egy smsem most. Hogy fedezet hiány miatt nem megy el.
Az létezik, hogyha utalni akarok, akkor nem a paypalos egyenlegből vonják le az utalás díját, hanem a bankkártyámról?
Mert ha igen, akkor ez a bibi XD
Bankkártyán eleve nincs pénz, a hozzá tartozó számlán van.
Ha a PayPal egyenleg fedezi az összeget, akkor elvileg onnan vonják előbb. De lehet, hogy beállítás kérdése...
Bankszámla na, annyit rohangáltam ma, azt se tudom, hol áll a fejem és még ezzel is szenvedek:(
Van rajta, 95eurot kéne utalnom. 102euro van rajta. És 4eurot vonnak le tranzakciós díjnak. Ezért nem értem:S Mert mennie kéne simán.
Ezt hol tudom megnézni? Mármint a beállításoknál hogy honnan vonja?
1hete van paypalom, nem vagyok egy nagy szaki benne...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!