Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kell fizetnem, vagy nem?

Kell fizetnem, vagy nem?

Figyelt kérdés

Még tavaly regisztráltam egy társkereső oldalon, ahol egyszeri 20000 ft a tagsági díj.

Telefonon felhívtak, az adatok (lakhely, stb.) egyeztetése céljából, és mert állítólag a (rögzített) telefonos beszélgetéssel én elfogadtam a feltételeket.

Küldtek aztán postán egy szerződést, amit aláírva, és a mellékelt csekket befizetve, vissza kellet volna küldenem a társaságnak. De miven akkorra változott a helyzet nálam, így nem foglalkoztam vele. Nemrég küldtek emailen egy felszólítást, hogy egy hónapon belül fizessem be az összeget, különben a rendelkezésükre álló hanganyaggal bírósághoz fordulnak. Jogilag megtehetik ezt? Jobb lesz ha kidobom ezt a pént hogy meggyugodjanak, vagy hagyjam a francba?

2009. dec. 26. 15:49
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocs időzavarban vok, szal az a tavaly az idén tavasszal volt:)
2009. dec. 26. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ha nem írtál alá semmit, akkor mehetnek a picútsába. a hanganyag nem számít.
2009. dec. 26. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Sima lehúzás, semmit, ahogy előttem írták nincs aláírt szerződés.

retafdog

2009. dec. 26. 16:15
 4/6 A kérdező kommentje:
A 17/1999. (II. 5.) Kormányrendeletre hivatkozva azt írták hogy a rögzített hanganyag valamint a regisztráció során rögzített számítógép IP azonosítója elengendő bizonyíték a számukra.
2009. dec. 26. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Tipikus csalás - nehogy fizess, fenyegesd meg oket, hogy majd az ügyvéded eljárást indit ellenük, és akkor egyszerre eltünnek.
2009. dec. 26. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Hangfelvételt nem lehet bizonyitékként benyujtanu, nem elfogadható, az IP meg csak annyit jelent, hogy a te számodról volt hivás, de az nem, hogy te voltál az.
2009. dec. 26. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!