Romániai fiu vagyok szeretnék külföldön dolgozni, ebben az evben az internetröl sok céget felhivtam de kamu cég volt es nem sikerult eljusak sehova, valaki becsapodot mar kamu cégnél?
Figyelt kérdés
szeretném ha tudnátok segitni,2009. dec. 26. 12:30
1/6 anonim válasza:
Kerdezo, eloszor is azt kell eldontened hova is akarsz menni, aztan hogy milyen munkat vallalnal el. Internetes hirdeteseket nem nagyon ajanlom, azok 80%-a atveres, inkabb keress egy munkakozvetit (vannak!!) akik, habar kis juttatas elleneben, de segitenek elhelyezkedni valahol (ami legalabb biztos, es nem atveres). Kesobb akar fel is bonthatod a szerzodest veluk, mert mar lesz fogalmad arrol hogy is mennek kint a dolgok, lesz nehany ismerosod..
Sok sikert!
2/6 anonim válasza:
Talán tudok segíteni Neked,
egy-két válasz után, ha nem akarod itt kiírni e mailban írj.
Hány éves vagy, van valamilyen szakmád, vallásod , magyar vagy?
3/6 anonim válasza:
hat ez kesz eloszor is amerikai alamporgal vagyok es ez kesz azert szidod mert o roman??? atya vilag halotam mar hogy milyen piszok a magyar nep de enyire hat komolyan az ilyet bekene dobni a sitre hogy ott dogoljon meg azert lepra terep mar jartam magyarba mert nyilvan ott is szuletem :D de az mar elege reg volt es az se egy szep hely szoval nem tom milyen lepraterep..
4/6 anonim válasza:
Helyi munkaügyi irodáknál próbálkozz, ott tudnak telefonszámokat adni (bár lehet, hogy csak helyi lakosoknak, nem tudom). A neten is lehet találni, de óvatosan.
5/6 anonim válasza:
Lehet akár én is tudok segíteni, kérdés hol akarsz dolgonzni és mit? Írj magadról többet, mert kevés ennyi információ.
6/6 A kérdező kommentje:
30 éves vagyok romániábol lakatos szakmát végeztem de bármit dolgoznék fizikai munkát akár mezögazdaság is szeretnék külföldön dolgozni valahol
2009. dec. 28. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!