Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne pénzt keresni...

Hogyan lehetne pénzt keresni egy 12 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Edzőtáborra gyűjtök, anyuék nem tudják kifizetni. A hugom is jönne velem, összesen 80000 ft a vizsgákkal együtt. Anyuék kifizetnének 30000 ft-ot, a hugomnak és nekem 25000Ft-unk van.Mivel tudnánk gyűjteni?

2014. máj. 1. 08:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Diákmunkával sajnos nem.
2014. máj. 1. 08:13
 2/8 anonim ***** válasza:
nagyszülők esetleg?
2014. máj. 1. 09:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, max. mindkét ágról a nagyszülők, de annak nem biztos, hogy örülnének a szüleitek. Ez elég hosszú, 12 évesen nem fogod úgyse megérteni.
2014. máj. 1. 11:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Tojáshéjjal a fenekeden minek neked 80 000Ft-os tábor? A Duciság zabálás visszafogásával, önmérséklettel csökkenthető, sőt ezzel még spórolsz is!

Edzeni, sportolni pedig ingyen is tudsz. Nem kell futópad, szobabicikli, elektromos kütyük... Viszont egy kis fantázia nem árt

Pl:

futhatsz a parkban, vagy az udvarban is

guggolós labda helyett borsószedés

súlyzózás helyett kertlocsolás

A lista végtelen!

2014. máj. 1. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Ahogy a tovább 10.0000 ugyan ilyen kérdésbe már leírtuk: sehogy.
2014. máj. 1. 12:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok duci, csak szeretem a kyokushin karatét.

Nagyszülőktől sajnos nem tudok kérni, mindegyik szegény. Az egyik egy nyalókát sem képes venni a szülinapomra.

2014. máj. 2. 10:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Amúgy én sem értem, minek egy 12 évesnek 80 000 Ft-os tábor.

Már leírták: sehogy. Dolgozni még nem tudsz, rokonok nem tudnak segíteni, akkor majd 4 év múlva, ha dolgozhatsz ( nyári munka ).

2014. máj. 2. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Eléggé drágák ezek a táborok 12évéseknek, a mai világban.

Egyszer kb. 10 éve, hugi is táborba akart menni, de az csak 10-20ezer volt, én adtam neki, mert anyuéknak nem volt.

2014. máj. 3. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!