Domusmed Kft-ről tud-e valaki valamit? Minimum 6 főt kell leszervezni egy előadásra és 100. 000 Ft értékű ajándékot kapsz, jelen esetben ajándék szállást Zalakarosra. Hol van a buktató?
az a 100e erteku 'ajandek' valoszinuleg 15-ot sem er, es azt is csak akkor kapod meg, ha vasarolsz naluk parszazezerert valami filleres szemetet es/vagy ar-ertekaranyban nagyon rossz szolgaltatast.
altalanos jelleggel: ami tul szep, hogy igaz legyen, az valoszinuleg nem az, valamint ingyen ebed nem letezik.
Sziasztok!
Mi is nagyon sokat gondolkodtunk rajta, hogy a lakásunkba szervezzünk 6 embert, de szerencsére a párom nem foglalkozott az ide írt válaszokkal, a kamu dolgokkal... és megszervezte a barátnőit erre a dologra! -én nagyon laikus ember vagyok, manapság semmit sem adnak ingyen!!
Jött 2 emberke, hozott pár méregdrága dolgot, de nem akarták ránk tukmálni egyiket sem, inkább elmondták az előnyeit sorba, és persze az áraikat, amitől majdnem hanyatt vágtam magam. Meghallgattuk, ennyi.
De, már az elején odaadták a sorszámozott utalványt Zalakarosra, ami nem névre szóló volt! Utánanéztünk, ez az utalvány megtalálható a clubkaros.hu oldalán, továbbá 60-40%-ban is felhasználható, nem csak egyben, kivéve főszezonban: Jún1-Aug 31. Nagyon meglepődtem, szerintem ezek után bátra mondhatom, hogy megérte azt a másfél órát! -szerintem ezt mindenki kibírja egy kellemes őszi, vagy tavaszi pihenésért, ami akár Siófokon is felhasználható 15 hónapig. A 4 barátot, akik "végigszenvedték" értünk, nekik megígértük, hogy jövünk 1-el!- az az ajándék, amit ők kaptak, az elhanyagolható...-fokhagyma pucoló cső :) + a parfüm nem a mi világunk, majd akár jó lesz a wc-be illatosítónak... Hogy ez miért is érte meg nekik?? -még mindig nem tudom. De már nem is érdekel. :)
Gondoltam leírom, mert kevés ilyen lehetőség van, hogy ingyen adnak ilyen pihenést.
Üdv.:
Balázs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!