Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az Ebay-en szeretnék eladni,...

Tirande kérdése:

Az Ebay-en szeretnék eladni, miért inaktív a hirdetett termékem?

Figyelt kérdés

Kezdetben vásároltam pár dolgot, de az eladói nevem melletti indexben még csak 1-es van.

Felraktam egy inget eladásra, meg is jelent. Másodjára egy értékesebb dogot akartam hirdetni, de az inaktív lett, nem lehet rákeresni normál módon. Az ebay sem írja le igazából a baj okát. 500 dolláros korlátot nem léptem át, az volt a limit. Az inget leszedtem, hátha aktív lesz a másik termék, de nem lett. Aztán visszaraktam az inget ismét, és az is inaktív lett! Ráadásul a felrakásnál látszólag minden rendben volt, elfogadta az ebay az indított aukciót, de mint írtam nem lehet rákeresni. Írtam s supportnak, de még nem válaszoltak.

2014. ápr. 26. 09:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!