Ha ma feladtam egy levelet az mikor ér oda? (elsőbbségivel)
Figyelt kérdés
Azt mondta az ott dolgozó hölgy, hogy leghamarabb 27-én, tényleg? Olyan későn? :-S2009. dec. 23. 17:04
1/4 anonim válasza:
Ha elsőbbségivel adtad fel, akkor holnap ott kellene lennie, azért elsőbbségi! 27.-e amúgy is vasárnap.
2/4 anonim válasza:
El kell, hogy keserítselek.
Hétfőn fog odaérni. Ugyanis holnap a postán szombati munkarend van, ami azt jelenti, hogy bizonyos helyeken küldeményfelvétel van délig. Kézbesítés nincs, mint ahogy semelyik szombaton nincs (a holnapi napot dolgoztunk le múlt szombaton, ezért van szombati munkarend).
Mivel pedig legközelebb hétfőn lesz kézbesítés, ezért a leveled akkor fog odaérni.
Egy postás
3/4 anonim válasza:
Sőt, azt olvastam, hogy a mai napon sztrájkoltak a postások, tehát amit ma kellett volna kézbesíteni, azt emiatt nem vitték ki... :-P
4/4 A kérdező kommentje:
23-án adtam fel.
2009. dec. 25. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!