Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Postaköltség? Belekavarodtam.

Postaköltség? Belekavarodtam.

Figyelt kérdés

El szeretnék adni egy ruhát az interneten, és nem tudom mennyi a postaköltség hozzá. Találtam egy táblázatot a posta oldalán, de teljesen belekavarodtam. Nem értem a működését sem ennek az egésznek: ugyan annyi a költség ha a szomszédba adom fel, mintha Magyarország túlsó felére? A segítségeteket szeretném kérni, hogy ezeket átlássam.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2014. ápr. 24. 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Pedig elég egyszerű. Tömeg alapján vannak az árak. Vannak -tól -ig kategóriák. A távolság nem mérvadó, az országon belül bárhova ugyanannyiért szállítanak. Küldheted ajánlva is, hogy a küldemény ne vesszen el.

Mit nem értesz? Súlyt leméred, megnézed a táblázatban, hozzáadod az ajánlás díját ami 265 forint, és kész.

2014. ápr. 24. 12:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen,a tömeg a lényeg nem a távolság. Továbbá az,hogy minden esetben levélként fel tudod adni,amíg meg nem haladja a 2 kilogrammot. A dobozban feladás sem számít levélnek,csak a súly és a méret.Az ajánlott feladás meg nem kötelező,de ha nem akarsz azon izgulni,hogy nehogy elvesszen útközben,akkor muszáj. Tapasztalat alapján csak ajánlva adok fel mindent és ezt tanácsolom mindenkinek,mert ha elveszik azt te már nem kapod vissza,de az árát sem,mert a sima küldeményt nem követik, az ajánlottat ellenben igen és fizetési garanciát vállalnak rá,ha elkallódik.
2014. ápr. 25. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!