Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Klón telefon eladás?

Klón telefon eladás?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy Samsung Galaxy s4-em amit 29.000 Ft-ért vettem. Meg kell jegyezni tökéletes klón, külsőre ugyan az mint az eredeti. Ram 2Gb, Proci 4mag 1.6Ghz, kam era 13 Mp.

Itt igazából az lenne az én kérdésem hogy ezt eltudnám e adni jobb árért illetve észrevennék e és ha igen akkor milyen következménye lenne? Látok megélhetést ebbe a bizniszbe azért kérdezem. :)

2014. ápr. 21. 14:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Ha átvered az embereket, annak bizony következményei vannak. Majd amikor a vazelinért imádkozol a sitten, akkor gondolj arra, hogy milyen jó üzlet átb-ni az embereket. Utolsó mocskos dolog, és sza r ember aki ezt csinálja.
2014. ápr. 21. 14:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Viszont klónként árulhatod.
2014. ápr. 21. 14:54
 3/11 anonim ***** válasza:
30%

"Viszont klónként árulhatod."

Hamisítvány árulásáért is kemény büntetés jár!

2014. ápr. 21. 14:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha az eredeti felirat van rajta, akkor tényleg nem. Ez igaz.
2014. ápr. 21. 15:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezt csalásnak hívják, ha szerinted ez rendben van, akkor nyomd meg magadon a reset gombot
2014. ápr. 21. 15:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Figyi, ha S4 néven eladod, vagy árulod, akkor bűncselekményt követtél el,

és ez nem csak jogilag, de morálisan is, tehát emberileg is mutatja, hogy te egy romlot ember vagy!

szerintem ha el akarod adni, akkor mindenképpen írd oda, hogy klón,

és ne ad el ennél drágábban!

2014. ápr. 22. 10:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Igaza van a másodiknak. Nem árusíthatja klónként sem, hogyha megtévesztésig hasonlít az eredetire. Az épp olyan, mint a kínai Adidas, Nike stb másolat. Azt sem lehet Nike-ként, Adidas-ként stb árusítani.

Adidos, meg Neki és hasonló néven lehet. De itt minden olyan, mint az eredetin, így ez abba a kategóriába esik, mint a ruhák.

2014. ápr. 22. 11:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Bocs, a 3-asnak.
2014. ápr. 22. 11:51
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
En siman eladom a verebeknek.....nezz olyat aki nem ert hozza csak a nev miatt veszi meg...vagy aki iPhonrol akar valttanni...
2014. ápr. 22. 16:03
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem az, én az utolsó hozzászolónak adok igazat illetve abba is van valami hogy romlott vagyok:D Itt inkább az a lényeg ha meg is veszek tegyük fel 60 ezer forintért. Ha kiderül akk 2nem tudom" hogy klón, egyébként utána jártam, és 8.napig igényelheti vissza a vásárolt készüleket ez esetben, de 50e forint alatt nem is igazán foglalkoznak az egésszel. :)
2014. ápr. 22. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!