Miért van az, hogy bármivel is próbálkozom egyszerűen képtelen vagyok, jobbá tenni az anyagi helyzetemet?
Talán mert annyit költötök, amennyit tudtok. Ha 10 ezer marad elcseszni, akkor 10 ezret, ha 50, akkor 50-et.
Nem tudom, hogy miért fáj nem elismerned a rezsicsökkentést is, mint csökkenés okát. A számlákon rata van, hogy az mennyit spórolt nektek.
Írjátok tételesen a költéseket?
Okostelefonra pl. könnyen és jól használható a Koin nevű alkalmazás. Bármekkora költésnél azonnal vigyétek fel. Automatikusan diagramokat hoz létre, ezen tudjátok utólagosan követni, hogy hol szaladt el sok pénz.
A helyzetetek hasonló az átlag fogyókúrázóhoz: "nem értem miért nem fogyok, alig eszek".
Aztán elkezdik feliratni és kiderül, hogy az "alig eszem" jó 3000 kcal és persze, hogy nem fogy.
"Szóval amit megspóroltunk azt elverjük másra?Hát nem." HÁT DE!!!
Szomszéd sem érti, eddig vett havi 90 doboz cigit, megcsinálta 11-én a nagy bevásárlást, befizette a számlákat és a maradékot elitta. Most spórolás gyanánt 60 doboz cigit vesz csak, de hó végén még sincs neki 30 000Ft megtakarítása!
Hogy is van ez? "Szóval amit megspóroltunk azt elverjük másra?Hát nem." HÁT DE!!! Most alkoholra megy az is, nálad nem tudom mi lehet a szenvedély, csoki csípsz, nők, bármi...
Tényleg érdemes tételesen írni a kiadásokat. Ha már semmiből nem tudtok lefaragni, akkor a bevételt kell növelni. Másodállást vállalni vagy más szakmát tanulni.
Nézd meg ezt a honlapot, nagyon hasznos: kiszamolo.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!