Melyik a jobb? aliexpress vagy e-bay?
Hol olcsóbbak a cuccok.
Mert alin láttam sokkal olcsóbban mint e-bay-en egy pár dolgot.
Nem nagyon akarok bele szólni, de az ebayen is találni jó számmal kínai eladót és árut. Amit még megemlítenék az hogy az ali biztonsági rendszere(buyer protection) van olyan jó mint a paypal.
Nem tagadom az ebay is király, de az alin tényleg lehet találni ugyan olyan terméket olcsóbban.
Így mind2 javaslom :)
Aliról bővebben a www.rendeljmagadnak.hu-n találsz leírást és hasznos infókat.
Zozó
Én nem azt írtam, hogy ebayen nincs kínai. Hanem azt, hogy az ebay meg a paypal tulajdonosa (mondhatjuk úgy is, hogy az oldal tulajdonosa, üzemeltetői) nem kínaiak. Gond nélkül megcseszik a csaló kínait.
Az aliexpress tulaja kínai cég. Ott már megvan a veszélye, hogy ha átvernek, akkor nem annyira segítőkészek mint ebay alatt. Természetesen nem olyan rendelésekre gondolok ahol több száz vagy ezer cuccot vesz az ember. A nagy tételben vásárlókat jobban védik a kínaiak is, mert visszatérő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!