Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A vaterán tényleg nem tudok...

A vaterán tényleg nem tudok eladni ha nincs számlám valamelyik bankban?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Tényleg.
2009. dec. 21. 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Egyszerű, lényegretőrő válasz. Sztem az ilyet :D
2009. dec. 21. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
29%
Menj a Zsibvasar.hu oldalra, sokkal jobb.
2009. dec. 21. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Mondom hogy nem , már az előző kérdésnél is megmondtam.

Hidd el, én szoktam ott vásárolni is, és eladni is.

2009. dec. 21. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:

A te saját jólfelfogott érdeked, hogy a cuccaidat bankszámlára előre kifizetve vegyék meg a vevőid, ne pedig utánvétellel...

Ha utánvétellel postázol, az jóval többe kerül a vevőidnek (ezt nem mindenki vállalja) és óriás a kockázatod, hogy ha a címzett nem veszi át a csomagot, akkor te buktad a postaköltséget (ez esetenként 1300-2000 Ft is lehet!)...

Ha Eladó vagy, akkor előre fizettesd ki a leütött termék árát bankszámlára befizetve és csak akkor postázd, ha a pénz megérkezett a bankszámládra!!!

Ilyenkor a postaköltség csak 400-700 Ft szokott lenni.

De azért is fontos a saját bankszámla a Vaterán, mert a Vaterának a jutalékokat is a bankszámládról kell majd átutalod, sőt már a regisztrációt is csak úgy tudod érvényesíttetni, ha a bankszámládról átutalsz 100 Ft-ot... Ezzel ellenőrzik a személyazonosságod valódiságát!

Amúgy egy bankszámlát nyitni valamelyik banknál kb. 15 percedbe telik... Javaslom a CIB Bankot, aminek nagyon kedvező havi díjú, sok díjmentes szolgáltatást nyújtó számlacsomagjai vannak!

2009. dec. 21. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!