A vaterán tényleg nem tudok eladni ha nincs számlám valamelyik bankban?
Mondom hogy nem , már az előző kérdésnél is megmondtam.
Hidd el, én szoktam ott vásárolni is, és eladni is.
A te saját jólfelfogott érdeked, hogy a cuccaidat bankszámlára előre kifizetve vegyék meg a vevőid, ne pedig utánvétellel...
Ha utánvétellel postázol, az jóval többe kerül a vevőidnek (ezt nem mindenki vállalja) és óriás a kockázatod, hogy ha a címzett nem veszi át a csomagot, akkor te buktad a postaköltséget (ez esetenként 1300-2000 Ft is lehet!)...
Ha Eladó vagy, akkor előre fizettesd ki a leütött termék árát bankszámlára befizetve és csak akkor postázd, ha a pénz megérkezett a bankszámládra!!!
Ilyenkor a postaköltség csak 400-700 Ft szokott lenni.
De azért is fontos a saját bankszámla a Vaterán, mert a Vaterának a jutalékokat is a bankszámládról kell majd átutalod, sőt már a regisztrációt is csak úgy tudod érvényesíttetni, ha a bankszámládról átutalsz 100 Ft-ot... Ezzel ellenőrzik a személyazonosságod valódiságát!
Amúgy egy bankszámlát nyitni valamelyik banknál kb. 15 percedbe telik... Javaslom a CIB Bankot, aminek nagyon kedvező havi díjú, sok díjmentes szolgáltatást nyújtó számlacsomagjai vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!