Menjek vagy maradjak? Megéri hazatérni Németországból?
Németországban dolgozom Münchenben már 3 éve. Albérletben lakom, nagyon jó a munkahelyem,van autó és motor is :).
De mégsem vagyok boldog mert nincs barátnőm. Otthon lehetne de akkor meg pénz nincs, nem akarok megint 500-600 ftos órabérért robotolni...
Itt meg havi szinten tudok félretenni 200 ezret úgy hogy mellette nagy lábon élek.
Érdemes ezt feláldozni ezért? A pénz nem mminden de azért jó ha van, de otthon nem lenne az biztos....
24/F
MARADJ.
Őszinte leszek veled kérdező,te akkora egy b_rom vagy már bocsi,eldobnád a fullos életed egy p_náért.
Őszintén eszedet használod vagy csak ott van?
Minek az most komolyan?
Figyelj egy nőért sose add fel az életed egyik se ér annyit,miért nem csak d_gsz,hidd el egy kapcsolat csak nyűg,felesleges dolog,keres fuck buddyt és járjatok össze,ha magyar lány kell semmi gond Wizzair és haza ugrasz hétvégére és ennyi.
Kell pup a hátadra?Ezen gondolkodj el.
Itthon lesz BKV-zás ne akard,mert undorító,maradj kint és élvezd bazz.CSajozni meg ugorj haza mint a nagyok ennyi.
26Ffi
Ezt most úgy írod, mintha Münchenben nem élnének nők!
Kérdésre válaszolva: Maradj! 1 nő nem ér ennyit. Gondolj bele, eldobsz mindent, hazajössz, élsz a pénzedből, majd 100e-ért beállsz gürizni, majd a nő elhagy, mert talál valakit magának. Életed végégi okolni fogod magad, amiért ezt elköveted!
Én értem kérdezőt annyiban,hogy kinti nők nem az az belevaló igazi fullos p_csák.
Erre mondtam,hogy hétvégén haza is ugorhat úgyis az itthoni csajok ugranak a sikerre és mindent bevállalnak jobbnál jobbak,én ezt csinálnám a helyében.
Mert köztudott kelet európai nők a legszebbek,és ha sikeres vagy akkor tiéd mind.
Ezt neked kell eldönteni, hogy mi a fontosabb. Én mikor kimentem volt egy cél pénzben, amit ha elérek hazajövök. Beáldoztam pár évet, megérte de elég volt.
Itthon találtam munkát a kinti pénz 1/3-ért, plusz indítottam egy kis vállalkozást, így majdnem ugyanott vagyok, mintha kint dolgoznék.
Hosszú távon a külföldezés cigányélet. Ha a család, haverok itthon maradtak, akkor pláne.
Esetleg keres közelebb Ausztriában munkát, ahonnan hétvégén haza tudsz jönni.
egy ottanit keress...nehogy visszamenj Magyarországra.
nem is értem..mikor a külföldön élek magyar csajokrol ábrándoznak, ráadásul..sokszor távkapcsolatban. :-S
én ahol eddig éltem, ott mindig volt barátom..direkt nem is akartam magyarokkal keveredni. igy lett a férjem is francia :)
ne gyere haza mert boldogtalan leszel, hogy fel kellett adnod a jól megszokott életszínvonaladat és ez hosszú távon megkeserítene és befolyásolná a kapcsolatodat is
vidd ki Őt magadhoz, ha ennyi pénzed van, gondolom belefér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!