Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Március 20-án regisztráltattam...

Március 20-án regisztráltattam magam a munkaügyi hivatalban. Tegnap érkezett 30 ezer ft utalás a számlámra. Ezt most hány napra kaptam? Egy hónapra? Vagy 20-tól hónap végéig? Hogy van ez?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 10:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztosan van egy határozatod, amelyben szerepel, hogy mennyi álláskeresési járadékra vagy jogosult egy napra. Azt szorozd meg 30-cal, ha a hónap teljes, ha nem teljes, akkor annyi nappal, amennyi napra abban a hónapban jogosult vagy. Az lesz a bruttó járadékod összege. Ebből levonnak 26 %-ot SZJA-előleg, valamint nyugdíjjárulék címén. A különbözet a nettó járadék összege, amit kézhez kell, hogy kapj. Abból visszafele ki tudod kalkulálni, hogy hány napra valónak felel meg az összeg. Tehát milyen időszakra kaptad eddig meg.
2014. ápr. 12. 07:58
 2/2 A kérdező kommentje:
még nem kaptam meg a határozatot, nyilván akkor nem teszem fel ezt a kérdést :)) azért köszönöm a választ, megy a zöld kéz :)
2014. ápr. 13. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!