...értem ezalatt, hogy mik a tapasztalatok pl. NEOBUX, CLIXSENSE, PROBUX stb.... PTC oldalakkal. Valaki már vett ki pénzt bármelyikből is és ha igen mennyit és mennyi ideig tartott míg eljutott arra a szintre hogy azt mondja megérte, vagy megéri egyáltalán??? Ahogy elnézem érdemes több PTC oldalat fenntartani mert egy nem nagyon ad napi 10 centnél többet. Ismertek még megbízható oldalt? Olyat amit ti is használtok és fizetett is már. Napi mennyi időt töltötök el ezzel? Egyenlőre ezekre kérnék válaszokat, aztán még tuti lex kérdésem... :) köszi előre is.
Ezt a programot megosztanád velünk is? Anyagilag teljesen a 0án vagyunk hónaptól hónapig nem jövünk ki kajával sajnos, most keresek pénzforrási lehetőségeket ha tudsz segíts légyszi!! :)
2014. ápr. 18. 01:13
13/25 anonim válasza:
Nem oszthatom meg, sajnálom!
2014. ápr. 25. 13:56
14/25 anonim válasza:
én szerintem jók heti 1 dollárt is lehet keresni vele ha érdekel több is írj
2014. máj. 13. 14:12
15/25 anonim válasza:
A normális (értsd. fizető) PTC oldalakon van csalás ellenőrző, és alig van olyan ami huzamosabb ideig fizet, szóval ez a program kamu duma.
2014. máj. 16. 23:13
16/25 anonim válasza:
"A normális (értsd. fizető) PTC oldalakon van csalás ellenőrző, és alig van olyan ami huzamosabb ideig fizet, szóval ez a program kamu duma.
"
Igen, a komolyabb oldalak megpróbálják kiszűrni az ilyen csalókat, de nekem ezt sikerült kijátszanom. Kb 2 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni a témával, kezdetben szélmalomharc volt az egész, többször sikerült kijátszanom a védelmüket, de mindig rövid időn belül fejlesztettek rajta és kezdhettem elölről. Kb egy éve találtam egy remek megoldást amit azóta is sikeresen használok.
2014. máj. 18. 13:29
17/25 anonim válasza:
megint én én is elkezdtem refeket venni és így van 7 $ és 7 centem sokkal jobb így gyorsabb
2014. jún. 10. 19:24
18/25 Cyberapa válasza:
Ha van benned egy kis kreativitás és számlaképes vagy azt a "néhány" tízezrest nálunk is megkeresheted :) Feladat: internetes szolgáltatás értékesítése éttermeknek...
2014. jún. 10. 21:39
19/25 anonim válasza:
2-es, ha csak nincs sok referráltad, aki megkapta tőled a programot, akkor biztos, hogy nem jön össze ennyi pénz. Ezek az oldalak nem úgy adják a reklámokat, hogy, ha sokat tudsz kattintani, akkor sokat ad. Megvan határozva, hogy kb. naponta hány reklámra lehet kattintani. Olyan oldal nincs, amin napi 6-8 órán keresztül folyamatosan kapsz reklámokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!