A providentnek 100 ezer felvét után mennyit kell törleszteni? Nincs kalkulációjuk az oldalukon
most nézem a táblázatukat
a futamidő hetekben van feltüntetve, a törlesztendő összeg meg havi szinten.
100 ezernél havi 3210 Ft-t
ennek negyedét(800 ft-t) hetente kellene fizetni, hetente bejárogatni hozzájuk? gondolom az utalás és csekk díjat jobb elkerülni.
hát én hogy jártam velük.
eleve a telefon hívástól számítva, 1,5 hétre adtak csupán időpontot.
nálunk(kis város) alig lehetett megtalálni az irodájukat (még a környező vállalkozások is mondták, hogy mindig őket kérdezik, hogy hol vannak)gondolom azért nem reklámozzák az irodájukat, hogy a házi szolgáltatásukat kényszerüljön az ember igénybe venni(sokan ennek be is dőlnek, mert azt hiszik csak a házi van, általában erről nem teljes körű a tájékoztatásuk)
szóval nagy nehezen megtaláltam, erre kijön egy túl qurvásra felöltözött ügyfeles és a legidegesítőbben, szájhúzva, kelletlenül vezetett be a másik ügyfeleshez, aki szintén szájhúzva kérdezi hoztam e minden dokumentumot, jöv.ig-t meg hasonlót. ami utóbbiról később elmondta csak 250 ezer felett kérik...
erre elkezd még pluszba szórakozni a napokkal, 2 nap az elbírálás, utána 15 nap mire utalnak is.
Tehát összesen több mint egy hónap eltelik az én esetemben az igénybejelentéstől a pénz érkezéséig.
jeleztem, hogy már így is 1,5 hetet vártam (itt megjegyzem, egy olyan irodába id.pontra, ahol még forgalom sincs nagyon úgy néz ki (eleve elég két ügyfeles, sem számhúzó rendszer nincs és rajtam kívül senki nem volt bent, szóval szerintem lett volna már másnap is szabad 5 percük rám..)
hát én olyan idegesen, meg negatívan és rossz kedvvel jöttem el tőlük, hogy azon gondolkodom meg lehet ezt panaszlevélben fogalmazni vajon, mert ugye törvényellenes, nincs benne.
"THM-re gondolsz? 41,02%? Fúúúú de sok! Leég a hajam! Felveszel 100ezret 35 hétre, és visszafizetsz ÖSSZESEN 112350-et."
Azt azért magyarázd már el kicsi csillag, a nagy számítási teljesítményeddel, hogy-hogy jött ki neked 41,02%-os THM-re 35 hétre ÖSSZESEN 112350 Forint, 100.000 Forint felvett kölcsönre? :DD Kicsit elb*sztál valamit a számolásnál, mert eléggé gondban lennének, ha egy 100.000 Forintos kölcsönön mindösszesen 12.350 Forint hasznuk lenne. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!