Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudom hogy szokatlan kérdés...

Tudom hogy szokatlan kérdés lesz. Van egy nacim amit nem kapok vissza, mit lehetne csinálni? (többi lent? )

Figyelt kérdés
Szóval.16 lány vagyok.Van egy jó barátnőm akinek odaadtam a nacimat váltóruhának hogy mégse faggyon meg miniszoknyában,én nem mentem velük bulizni.Ő berakta valakinek a táskájába hogy ott biztonságban lesz de attól meg egy másik lányhot került,egész véletlenül olyanhoz akit nem is ismerek..Nemrég derült ki hogy nála van,írt neki a barátnőm meg írtam neki énis.Nem olvassa el,nem válaszol...TEHETETLEN VAGYOK.Nem jár sehova ahol összetalálkoznánk,most még szobafogságban is van.Tudom,értelmetlen problémának tűnik.De se gazdag nem vagyok se csóró,az a gatya mégis 8000volt úgy hogy egy sima cicanaciról beszélünk virágmintával,de k*vajól néz ki és sok emlékem van benne....Rendőrséget vagy mit értesítek?Ez számíthat lopásnak?Vagy ennek már ennyi? (lecseszéseket nem kérek,várom a válaszokat,bízok bennetek)

2014. ápr. 6. 13:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Hatóságot nyugodtan felejtsd el, ilyen piti dolgokkal nem foglalkoznak.

Én első körben amúgy rábíznám a gatya visszaszerzését arra a barátnődre, akinek kölcsönadtad, szerezze vissza ő! Mert milyen dolog már, hogy te kölcsönadsz a Gizinek valamit, ő elkavarja aztán részéről ennyi?!

Ha ez nem járható út akkor az adott lány szüleit kéne felkeresni - normálisan, nem támadólag -, hogy a te virágmintás cicanacid a Katikánál van, csak nem tudod elérni, legyenek szívesek visszajuttatni a nadrágodat.

2014. ápr. 6. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!