Mennyit érhet ez a könyv?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Helyhiány kialakulása miatt, sajnos meg kell válnom néhány könyvemtől. Kezembe került egy számomra érdekes könyv. A címe: Chris Chant and John Batcher - Aviation an illustrated history. Hatalmas könyv, tele színes képekkel, ábrákkal. Jó állapotú. Ráadásul angol nyelvű. Kb. 38x26-os. 184 oldal.
Hasonló könyveket szoktam látni 20-30.000 Ftért.
2009. dec. 19. 09:08
1/3 anonim válasza:
Nincs jó hírem. Amazonon ez a könyv újonnan 26 dollár, vagyis 5200 Ft... A könyv akkor drága, ha bemész a könyvesboltba és meg akarod venni. Ha már megvetted, akkor már nem nagyon ér többet egy kupac papírnál. Régebben én is próbálkoztam már, hogy leadok antikváriumba könyvet, amire már nincs szükségem. Arra gondoltam, hogy ha a könyv bolti ára 6000 Ft és a könyv kifogástalan állapotú, akkor féláron átveszik. Hát a nagy túrót! 1000-1500 Ft-nál nem adnak többet semmilyen könyvért, annyiért meg inkább nem adja oda az ember. Gondolj bele, hogy egész házikönyvtárnyi (!) könyvhagyatékért 20-30 ezer forintot kínálnak a felvásárlók. Akkor is, ha könyvek újrabeszerzési értéke többmillió forint lenne.
2/3 anonim válasza:
Nem antikváriumban kell eladni, mert ott tényleg nem sokat kapsz értük. Neten hirdesd, és ott többet kapsz érte, én is így csináltam.
Ahelyett, hogy a 3500 ft-os könyvem bevették volna 1000 forintért, eladtam 2500-ért.
3/3 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam én is, hogy vaterán, vagy akárhol meghirdetem a könyveket. Hátha.
Köszi a válaszokat!
2009. dec. 19. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!