A300 forinthoz közelít az euró! A választások után milyen elmozdulást jósoltok a mandátumeloszlás függvényében?
tehát pl 50% alatti fidesz 20% jobbik 20% összefogás stb esetén
vagy 60%feletti fidesz 15-jobbik 10 %összefogás esetén
vagy ha a jobbik 25%felett èrne el
vagy ha kormányváltók szereznének 30 % körül
tehát merre mozdul el az árfolyam , mi javítana , mi rontana a forint helyzetén????
Hát utolsó, nem tudom. Én egy igencsak nagynak nevezhető multi magyar vállalatánál dolgozom és nem pletyka szinten, hanem konkrétan nekem a szemembe mondta a vállalat vezérigazgatója, hogy MO-ra 1 megveszekedett centet nem fog beinvesztálni az anyacég egészen addig, amíg az Orbán rezsim van hatalmon.
Mondják mindezt úgy, hogy a korábbi 10+ évben 1000 milliárd forint felett volt az országba az invesztáció - tehát még csak nem is kifogas.txt
Teljes mértékben egyetértek az előttem lévő hozzászólóval. Ha Orbán marad a hatalmon, akkor szerintem mindenképpen tovább gyengül az árfolyam. Mivel a kormányunk nem túl "EU-konfort" politikát fojtat, a külföldi befektetők nemigen akarják nálunk fialtatni a pénzüket. Aminek pedig következménye az hogy lecsökken a forint iránti érdekeltség, és csökken az értéke.
Viszont azt megjósolni hogy mi történne ha más mandátumeloszlás lenne, más párt kormányozna, az már elég nehézkes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!