Jelen helyzetben megtehetem, hogy nem fizetek?
Sziasztok!
Az egyik telefonos szolgáltatóval szemben tartozásom van. Az ügyemet átadták az egyik behajtó cégnek. 10 hónapos részletfizetési lehetőséget kaptam. 5 hónapig rendesen, időben fizettem, aztán három hónapot kihagytam, mert egy baleset miatt táppénzen voltam, és nem volt erre keret. Most, hogy újra rendben vagyok, és anyagilag is összeszedtem magam, felhívtam a behajtó céget, hogy a fennmaradó tartozásomat egy összegben szeretném rendezni, küldjenek egy készpénzátutalási megbízást. Erre közölték velem, hogy mivel nem fizettem, az ügyemet visszaadták a "telefonosoknak". Felvettem velük a kapcsolatot még az nap. Na milyen választ kaptam? Sajnálom Uram, de nem tudom miről van szó, nem látom a nyilvántartásban. Most írtam nekik egy e-mailt, amire szintén ezt a választ kaptam, tehát már írásos bizonyítékom is van arra, hogy az ügy nem hozzájuk tartozik.
Ilyenkor mi van? Ha senkinek nem kell a pénzem, akkor? Hagyjam az egészet? Csak attól félek, hogy majd egy-két év múlva meg a tripláját követelik rajtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!