Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán nem vették át a...

Vaterán nem vették át a postai utánvétes küldeményt, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye voltam, csak annyira így akarta megvenni a dolgot és belementem, persze nem vette át, visszajött a csomag, de a postaköltséget, ami nem volt kevés buktam. Most mik a következő lépések? Gondolom a negatív a minimum, de azért ennél több kéne
2009. dec. 18. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Felé már jelezted a dolgot? Ha igen, hogy reagált?

Mindenképpen mondd meg neki, hogy ez akár feljelentést is vonhat maga után (ha direkt csinálta), hiszen ő megvett egy terméket, amit nem fizetett ki és neked ebből károd származott.

2009. dec. 18. 16:28
 2/3 anonim válasza:
Köteles átvenni. A minimum az,hogy negatívot adsz neki. vaterának kell szólni, segítenek.
2009. dec. 18. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Én már régóta Vaterás vagyok, utánvétellel nem küldök semmit pont ezért. Ha rendes, kifizeti az összeget ha nem akkor ennyit buktál. Egyszer volt nálam is, hogy a csomagot nem vette át és visszajött. A vevő becsületes volt és kifizette a káromat (mert amikor visszahozzák az is egy postaköltség, tehát fizetett 3x 930 Ft-ot összesen) és én újraküldtem neki. A Vaterának jelezheted, szerintem sok hasznod nem lesz, azt fogja mondani, hogy rendezd el a vevővel, de mindenképp próbáld meg és ne felejtsd el csatold a leveleket. A vevővel meg mindenképp kulturáltan levélben közöld a dolgot, mert azt a levelet fogod továbbküldeni a Vaterának. Igen, a negatívval meg várjál még nem próbáltál meg mindent ( a te pénzedről van szó), nehogy elriaszd a vevőt. Később is megadhatod neki.
2009. dec. 20. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!