Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Usaba szeretnék levelet...

Usaba szeretnék levelet küldeni. Hogy van?

Figyelt kérdés
Most mondta valaki hogy külön boríték kell. Mármint hogy ott nem fogadják el a bélyeget. Ez igaz? Ha igen hol tudok ilyet venni?
2014. márc. 30. 16:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jó nagy hülyeséget hallottál. Ugyanúgy kell oda levelet küldeni, mint bárhova. Rendszeresen küldök leveleket oda.

A szolgálatlásért itthon fizetsz, a postán raknak rá ármatricát, ritkább esetben bélyeget.

A címet változatlan formában írd rá, úgy ahogy a címzett megadta neked. A legalján legyen ott az ország neve (USA vagy United States)

2014. márc. 30. 17:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Koszi. De nem tudom hogy kell rairni a cimet. A nevet tudom. A hazszamot utcat azt hogy Los Angeles es hogy Northridge-be akarom kuldeni. Nem tudom hogy mit kell meg rairni
2014. márc. 30. 17:10
 3/13 anonim ***** válasza:
A címet a címzett adta meg neked, ez lenne a logikus. Ha nincs cím, akkor hova akarod küldeni? Nem értem.
2014. márc. 30. 17:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Név

Házszám, utca neve

Város neve, CA, ötjegyű irányítószám

United States

így kellene kinéznie

2014. márc. 30. 17:16
 5/13 A kérdező kommentje:
Tudom a cimet nagyokos. Irna valaki Los Angeles, Notrhridge-ba cimnek peldat? Sokat segitene
2014. márc. 30. 17:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha tudod, akkor egy az egyben másold le. De valami nincs rendben nálad, ha a mintacímbe nem tudod behelyettesíteni az adatokat. De segítek még valamit: a Northridge kerüljön a Los Angeles elé. Utána CA, irányítószám
2014. márc. 30. 17:43
 7/13 A kérdező kommentje:
Koszi. De am nem a cimzett adta meg a cimet es egyatalan nem ertem.
2014. márc. 30. 17:45
 8/13 A kérdező kommentje:

Szóval ez így jó?

Név

Házszám, Labrador street

Northridge, Los Angeles CA, irányítószám

USA

Az irányítószámon kívül mindent tudok csak nem akarom kiírni a címet

2014. márc. 30. 17:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, ez így korrekt, ha megkeresed hozzá az irányítószámot is
2014. márc. 30. 17:54
 10/13 A kérdező kommentje:
Oke koszi es a belyeg az milyen legyen?
2014. márc. 30. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!