Kb. hány forint $ 287.41?
ma 23:24
Miért bunkó az 1-2 válaszadó??
A kérdezőnek ha annyira fontos a válasz ugyanannyi időbe, és kattintásba kerül az árfolyam megnézése a neten mint amennyi időt rászánt a kérdés kiírására.
Azért ez nem olyan kérdés amit a googlet használva ne tudott volna meg kevesebb mint 1 perc alatt.
Nagy tudás sem kell hozzá, mert elég ha beírja a google-ba. hogy hány forint $ 287.41
máris megadta volna a választ..
A lustaság nagyobb bunkósság mint az első két válasz.
Valószínűleg a kérdezőnek fogalma sincs, hogy mit jelent ez: "$ 287.41"
Lehet, nem ismeri a dollár jelet... vagy nem ismeri fel a pénznemet.. akkor mi van?
Amúgy igen, 65 ezer Ft körül van.
Ha a kérdező nem tudja mit jelent "$ ez a jel, akkor vagy mérhetetlenül buta vagy szellemi fogyatékos.
Most leírtam papírra a jelet, és megmutattam a 10 éves húgomnak. Kérdeztem, tudja mit jelent ez a jel? Rögtön rávágta a választ.
De tegyük fel nem tudta a kérdező.
Akkor is ott van az orra előtt a GOGGLE.
Beírja a GOOGLE-ba, hogy
$ 287.41 az hány forint????
Még ha fogalmam sincs mit jelent a jel, a google rögtön kidobja neki a pontos választ..Mi olyan nehéz ebben???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!