Visszavásárlás 5 órán belül csak vásárlási utalványra?!
Figyelt kérdés
A szekszárdi Vögele-ben vettem egy dzsekit 15.000 forintért ma 13:00 órakor. Mivel eltévesztettem és pulóverrel már kicsi lett volna, amit csak itthon tudtam meg, így 17:00 órakor vissza szerettem volna váltani, (természetesen hibátlan állapotban, blokkal), de azt mondták, hogy csak vásárlási utalvány formájában tudják visszaadni, készpénzt nem., mert ezt az eladó döntheti el. Én úgy tudom, hogy nem. Valaki tudna segíteni, hogy kérhetek-e készpénzt holnap, vagy el kell fogadjam az utalványt? Köszönöm.2014. márc. 22. 18:46
1/1 anonim válasza:
A törvény szerint még utalványra SEM lennének kötelesek visszacserélni a hibátlan terméket. Csak a jófejségükön múlik, hogy egyáltalán visszaveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!