Nyertem 300millió eurónak megfelelő pénzt. Vérom atippeket, mire költhetném?
Figyelt kérdés
Már vettem kocsit, álomházat, mocit, mobil, laptop, rendes gép, jakuzzi,... Meg speciális viz alatti járműveket. Meg egy kicsit kezdtem üzletelni. Nem magyaroroszágon élek.2014. márc. 15. 20:46
3/15 anonim válasza:
Legalább 2-3 millió Ft-ot Küldj szegényeknek.
4/15 anonim válasza:
Vegyél egy helyesírási szótárat.
5/15 anonim válasza:
eurónak ?
Miben nyerted hrivnya-ban ?
7/15 anonim válasza:
vegyél egy új fejet magadnak,abban hátha lesz egy kis ész:)))) add a szegényeknek,ha nagyon sok pénzed van.
8/15 anonim válasza:
Ó, én tele vagyok befektetési tippekkel - ha tele vagy fölösleges pénzzel, dobj rám egy privátot, megbeszélhetünk kölcsönösen jövedelmező üzleteket.
Én adok észt és ötletet, te adsz hozzá forgótőkét, na? Mindenki jól jár :)
9/15 anonim válasza:
Ennyi pénzed van és még mindig a gyk-n lógsz, akkor egy kis fantáziát vegyél belőle.
10/15 anonim válasza:
Tessék fel kelni az álmodozásból. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!