Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » DSD vagy DS Domination, vagy...

DukePool kérdése:

DSD vagy DS Domination, vagy Dropship? Sok egymással teljesen eltérő, ellentmondó információba futottam bele.

Figyelt kérdés
Van aki csinálja? rejtett költségek őszintén, ha nem csinálod miért nem? Valamint minden információ érdekes lehet, onnantól hogy legális, adózás, pénzügyi kockázat, összes díjak...

2014. márc. 14. 22:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A magyarok mind szélhámosok ,csak összeszélhámoskodják a jutubot ilyen kamuvideókkal és amíg nem lépsz be és nem viszeted ki az egyik csomagot addig nem árulják el a nagy titkot .

Van egy olyan gyanum hogy a harmadik tancsomag kifizetése után sem árulnak el semmit mivel nincs is semmi ami ami igazi munkavégzés lenne ,az egész egy piramis játék ,egy beszervezősdi de ezt nem is titkolják csak ügyesen körítenek mellé egy órás terelődumát ,ez a dsd ,ami eltereli a figyelmedet arról hogy közben a fószer szintekről meg limitekről meg csomagokról pofázik amiket meg kell venned .

2015. márc. 3. 21:46
 12/14 anonim válasza:
100%

Sziasztok

Én DSD felhasználó voltam kb.5hónapig amíg az ebay ki nem zárt!Milyen okból azt nem tudom mert nem indokolták meg!A véleményem a Dropshipingről csak is pozitív ettől függetlenül!Én kerestem vele már a vége felé hiszen világosan elmondják hogy lassú víz partot mos.Nekem bejött és amint tehetem újból elkezdem csak kell hozzá egy kis szabadidő.Szerintem akinek van egy kis havi jövedelme,ideje és türelme mindenképp kezdjen bele!

2015. márc. 30. 13:09
 13/14 anonim ***** válasza:

" hiszen világosan elmondják hogy lassú víz partot mos."

Ember hagyd már ezt a dumát ,te is csak azért írtál ide hogy hátha egy balek alád regisztrál.

Én 10 ilyen nagymenő emberkével beszéltem és egyik sem árult el semmilyen konkrét mechanizmust ,ennek feltétele az volt hogy regisztráljak be alá. Miközben a másik hangszórón azt ismételgették hogy minden információ el fog hangzani a videókban és ők is elmondanak mindent . Na ne bohóckodjatok már kamurépák.

2015. ápr. 1. 21:12
 14/14 Jozso89 válasza:
Nem azért de a dropshipnek mi köze a piramishoz? Ebayen eladod és viszont látásra.
2016. jún. 7. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!