Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tudnék pénzt szerezni?

Más lány kérdése:

Honnan tudnék pénzt szerezni?

Figyelt kérdés
sziasztok.egy különösen nagy problémával állok szemben.munkahelyem már nincs és a munkaügyitől sem kapok semmilyen támogatást.bankomtól nemtudok több hitelt felvenni mert nincs munkabérem.a provident meg nem ad.párommal külföldre mennénk kamionozni ami csak kb 1 hónap után jutnánk pénzhez mivel én csak utasként mennék ki.nem kis összeg lenne de eggyik családtagomra se számíthatok ilyen téren mivel a " család fekete báránya vagyok".Külföldre meg EU-s tb kellene anélkül nem tudok kimenni és túlságosan szeretem ahoz a vőlegényemet hogy vége legyen ez miatt.már a legrosszabbra is gondoltam amiből pénzt lehetne csinálni:strihelni,vagy szervemet eladni.munkába állás nem lenne jó ötlet mert 2 héten belül mennénk.családtagok is kilőve mert senkivel nem tartok jó kapcsolatot. segitsetek kérlek mit tegyek?
2014. márc. 14. 12:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

"munkába állás nem lenne jó ötlet mert 2 héten belül mennénk."

Eddig a mondatodig tartott az együttérzésem... most mit vársz, hogy valaki felajánl neked egy komolyabb összeget?

2014. márc. 14. 13:02
 2/16 anonim válasza:

tippmix?

egyik bank se ad már semmit?

2014. márc. 14. 13:03
 3/16 anonim ***** válasza:
a vőlegényed fizesse ki a biztosítást és amire szükséged van
2014. márc. 14. 13:04
 4/16 anonim válasza:

Hát elég zavarosan írsz...

Az 1 2 hónapba a párod egyedül dolgozna és utána mennél ki vele?

2014. márc. 14. 13:06
 5/16 A kérdező kommentje:
nem összeget akarok hanem olyan megoldást ami jó lenne nekem.párom nem kapott még fizut és amikor én mennék vele az jóval fizu előtt lenne.
2014. márc. 14. 13:07
 6/16 A kérdező kommentje:
túlságosan szeretem ahhoz hogy még 1-2 hónapot kibirjak nélküle
2014. márc. 14. 13:08
 7/16 A kérdező kommentje:
és lehet kicsit zavaros de ezért is kérek segitséget.
2014. márc. 14. 13:10
 8/16 anonim válasza:
100%

Túlságosan szereted ahhoz, hogy 1-2 hónapot kibírj nélküle, de stichelni azért elmennél egy pénzért, mi?

Na akkor mennyire is szereted?

2014. márc. 14. 13:19
 9/16 anonim válasza:
strichelni*
 10/16 A kérdező kommentje:
az lenne a legutólsó.elöbb vetetném ki a szervemet
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!