Névjegykártyát szeretnék készítettni, mivel sokmindennel foglalkozom, mi van ha csak a nevem, telefonszámom tüntetem fel rajta és még annyit, hogy Segíthetek?
Ez a név+ segíthetek nekem olyan McDonald's-os, már ne is haragudj.
Az egy dolog, hogy sokféle tevékenységet végzel, de gondolom nem a vállalkozásod tevékenységi köreit akarod felsorolni :)
Írd le esetleg, hogy mik ezek a tevékenységek, hátha tudunk segíteni, de ez a Segíthetek?- hacsak nem pszichoterapeuta vagy- nagyon semmitmondó.
A Névjegyednek meg az lenne a funkciója, hogy ha a neved nem is ugrik be később annak, akinek adtad, a tevékenységed alapján könnyebben be tudjon azonosítani és el tudjon érni.
Ha ennyire sokoldalú vagy, akkor gondolom egy jó honlapod is van, nem?
Email címet és honlapot evidencia lenne feltüntetni.
Ha a munkád jellege olyan, akkor esetleg a vállalkozásod facebook profilját, skype vagy más hasonló elérhetőséget.
A sokféle tevékenységnek is lehet közös nevezője: pl. ha könyvelő és adótanácsadó is vagy, biztosítási üzletkötő is, akkor ezeket összefoglalhatod úgy, hogy "könyvelés és tanácsadás" vagy "pénzügyi tanácsadás" stb.
Ha autókkal kereskedsz, karosszériát javítasz, gumisműhelyed is van, akkor ezeknek is lehet közös nevezője pl. "gépjármű szervíz és kereskedelem".
Jó lenne kicsit több infó.
hat ez egy kicsit osszetett kerdes minden esetre en adom a elso hozzaszolo valaszat es szerintem semmikep ne ird a segithetek kifejezest. olyan valasztekos es gyonyoru nyelvet beszelunk hogy minden dolgot ki lehet fejezni valahogy mashogy is. csak egy fura pelda: egy ismerosom lakasfelujitassal dolgozik de azon belul mindennel egeszen az elejetol a legaprobb dologig es kb hasonlo problemaval kuzdott es o ugy oldotta meg hogy a cegneve a kovetkezo: haz tol z ig kft.
tudom ez nem a legjobb pelda es nem biztos hogy segit de amit ezzel szerettem volna segiteni az egy kicsit masabb latasmod.
mindenkeppen tuntes fel valamit magadrol mert ha nem teszed csak egy nev es egy telefonszam maradsz, amibol mar van eleg a telefonomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!