Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet eladni a régi...

Hogyan lehet eladni a régi Vaterán?

Figyelt kérdés
Úgy értem van ez az új béta Vatera, de vannak akik még a régi felületet használják. De hogyan?

2014. márc. 11. 10:43
 1/8 anonim ***** válasza:

új felhasználóként már sehogyan, az eladáskor azonnal átirányít az új felületre.

Valószínűleg a profi eladók végtelenítettre állított (értsd: automatikusan újrahirdet, ha nem kel el stb.) termékei mennek még- illetve a profi eladóknál lehet, hogy van valamilyen ígérvény az automatikus áttöltésre, amit még nem fejlesztettek le.

Talán ezért.

2014. márc. 11. 10:49
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat !
2014. márc. 11. 10:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Most próbáltam ki és engem engedne eladást feltölteni átirányítás nélkül. (Utoljára február végén töltöttem fel.)
2014. márc. 11. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem van 300 hirdetésem és ugyanúgy enged hirdetést hosszabbítani, újítani.

És már automatikusan (2 kattintás+jelszó) át lehet tölteni a régieket az újra.

2014. márc. 12. 11:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem csak az újat engedi, ez van . Azért lenne jobb a másik szerintem mert sokkal jobban átlátható és az üzeneteket is látja más , ezáltal nem kell annyiszor ugyanarra a kérdésre vélaszolnom.
2014. márc. 12. 16:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is utálom az újat.

Regisztrálni akarsz vagy csak hirdetést feladni?

Mert a regelést, adatmódosítást lehet, hogy már csak az újon lehet.

2014. márc. 12. 18:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendszeres vásárló vagyok ,de van egy két holmi amit eladnék.
2014. márc. 14. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok.

Én is inkább vásároltam korábban.

Tavaly év végén regisztráltam egy eladói felhaszáló nevet, de már akkor is csak az új rendszerben engedte az eladói státuszt beállítani, az eladásra feltölteni a termékeket stb.

Nagyon alacsony nézettség mellett tudtam eladni azt az 1-2 terméket, amit kipróbáltam.

Én addig inkább várok és nem hirdetek meg semmit az új rendszerben, amíg még működik a régi, mert így ez nem jó szerintem.

(arról viszont nincs hír vagy csak ígérgetések, hogy mikor lesz végleges az új rendszer és mindenki számára kötelező, tehát a profi eladók és a régi felhasználókra is. Ezt direkt emailben megkérdeztem az üzemeltetés- helpdesk-en, de semmitmondó választ kaptam (tervben van, meg ilyesmi...)

Én addig egyelőre nem használom az új rendszerüket, amíg mindenkit át nem irányítanak véglegesen oda.

..lényeg: új eladóként esélyed sincs a régi felületen hirdetni.

2014. márc. 14. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!