Valaki? Nyári munkát hol tudnék végezni? És hogyan?
Nagykanizsa környékén hol tudnék nyári munkára menni?:O
Mondjatok légyszi helyeket pl:Letenyén,Becsehelyen,Nagykanizsán hol vannak ilyen lehetőségek?
Letenyén menj el a Müllerbe. Kanizsán mehetsz pékségekhez akkor igaz korán kell kelni, de szabad a délutánod, tudsz menni barátokkal strandra meg ide-oda. Jelentkezz már most diákmunkára és többször menj be oda ahova jelentkeztél mert csak akkor foglalkoznak az emberrel ha a nyakukra jár. Mert ha nincs ott ismerős akkor csak úgy lehet előre kerülni a sorban ha emlékeznek rád. Nem mindenhol van ez, de ahol én voltam sajnos így volt.
Egy letenyei.
Fel, nyáron ott nagyon sok a diákmunkás, szinte több mint a felnőtt, legalábbis tavaly így volt. Annyi hogy lehet hogy max hetente 3x hívnak, túl sok embert vettek fel és ez miatt vannak akik ritkábban kerülnek rá. Van aki meg csak 15 napos szerződést kap ami annyit tesz, hogy egy hónapba 15x hívják max.
Akkor majd élesben úgy fog menni hogy minden pénteken felhívnak megbeszélni, hogy fogsz dolgozni az azutáni héten.
Ha nem értesítenek sehogy és nem nyitnak, akkor inkább járj a nyakukra mert tavaly konkrétan az egyik bnőmet elfelejtették. Felvették, szerződés megvolt, de egyszer sem hívták dolgozni. Őt nem zavarta mert májusba akart dolgozni, nyárra változott a vélemény. Csak nehogy te is így járj.
Jól van köszii:)
És szülővel kell akkor odamenni?
Nem kell szülő. Max adhatnak papírt amit alá kell velük íratni. De azt haza viheted.
Különben nem akarok tolakodó lenni, de szabad megkérdeznem hogy hova valósi vagy ?
Jah értem :) okees.Ha szülôvel megyek akkor azért esélyesebb nem.?
Ahha..borsfai :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!