Ha van egy kamerám amire Sony van irva, de kiderült hogy hamis, akkor at én eladhatom pl. vaterán úgy hogy közlöm a hamis eredetet? Mármint nem követek el bűncselekményt?
Először is a vaterán nem árulhatsz replikát,másolatot,hamisitványt végképpen nem.
Ha jelzed,hogy nem is eredeti,egy ellenőrzésnél kibukik a dolog,az aukciót törlik,téged pedig figyelmeztetnek.
Tuom van azért fent pár replika,de nekem azonnal szóltak amikor egy karórát tettem fel.
Szerintem nem kellene szólnod róla,mennyit érhet egy hamis Sony? Nem sokat.
Köszönöm a válaszokat!! Közben kaptam egy kis hozzáértő segítséget egy sony márkakereskedés vezetőjétöl. Elvittem, hátha ők megtudják mondani hogy mit kell tennem vele. Az úriember leellenőrizte valami adatbázisban a laptopján az eszköz eredetét és kegyes kacagás melett közölte, hogy nyugottan árulhatom mivel az adott eszköz gyártmánya nem SONY hanem SO.NY (nagyot néztem ) és mexikói származásu, és a SONY céghálózat is tud a termék létezéséröl.
Megmutatta hogy a gépházról egyszerüen lepattintották az az ici pici pontot, majd valamivel javították a látható hibát és ugy adta továb valamejik kereskedő. És csak én voltam annó az a MARHA, aki SONY-ként vette meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!