Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudtok ajánlani jó programot...

Balupapa85 kérdése:

Tudtok ajánlani jó programot a családi költségvetés vezetésére?

Figyelt kérdés
Friss házasok vagyunk és szeretnénk pontosan vezetni a bevételeinket és kiadásainkat. Olyan programot keresek, ami létezik PC-re és Androidos okostelefonra, és automatikusan szinkronizálja a bevitt tételeket a kettőnk számítógépe és kettőnk telefonja között.

2014. márc. 9. 14:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Sima excel tábla google drive-on.
2014. márc. 9. 14:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Interneten ajánlották androidra az Expense Manager programot, kipróbáltam, ilyesmit keresek, de ez nincs PC-re és ugyan Dropboxra szinkronizál, de mivel ugye nekem és a páromnak külön dropboxa van, ezért nem is ugyanazt látjuk. És mint ha nem is csinálná automatikusan.
2014. márc. 9. 14:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Első, csináltam már Excel táblát, jó pár órát belefektettem, hogy tökéletes legyen, erre kiderült, hogy mobilon nem tudok benne módosítani. És mellesleg lassabb bele felírni egy 450Ft-os vásárlást, mint a fent említett Expense Managerbe.
2014. márc. 9. 14:22
 4/10 anonim ***** válasza:

-A4es papírlap és egy toll

-Határidőnapló és 1 toll

számomra tökéletesen beválik mind a 2, énem kerül sokba, é mindig kéznél van, és sosem merül le.

2014. márc. 9. 14:40
 5/10 anonim ***** válasza:
48%

Androidra teljes értékű excel van. Ha nem tudtad használni az user error. Ahogy egy teljes hozzáférésű google drive megosztott dokumentum mindig módosítható.

De ha neked ehhez program kell akkor hajrá...

2014. márc. 9. 15:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Srácok, aki azt mondja, hogy az excel meg a papírlap ugyanazt tudja, mint egy ilyen program, az nem látott még ilyen programot.
2014. márc. 10. 10:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Elárulom, az excelben olyan makrókat lehet írni, hogy az állad leesne tőle. Csak érteni kell hozzá ugyebár...
2014. márc. 10. 18:21
 8/10 A kérdező kommentje:

És ha te annyira értesz hozzá, akkor adj tanácsot, hogy véded ki azt a negatív tulajdonságát az excelnek, hogy egy bizonyos adatmennyiséget már nem bír el és folyton lefagy? Mert te csak feltételezed, hogy nem értek hozzá...

Én tanácsot kérek, ha valakit támadni akarsz, menj az Ask FM-re!

2014. márc. 11. 11:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Lefagy? Hm....

Az excel nem fagy le semekkora adatmennyiség hatására sem. Mi 25-30 MB-os táblákon futtatunk makrókat és érdekes módon nem fagy le.

A bevételeitek és kiadásaitok vezetésére kb. egy 100 kb-os 15-20 oszlopos táblára van szükségetek, igazából makró sem kell bele, csak mezei képtelek. Még ha extra dolgokkal akarjátok bonyolítani, akkor is max. középiskolás informatika szint.

Úgyhogy most már egészen biztos vagyok benne, hogy inkább mégis keress egy programot, ahova csak be kell püfölni az összeget, az lesz neked a legjobb, az majd "nem fagy le"...

2014. márc. 11. 16:18
 10/10 3 napos mákos lecsó válasza:

SQL szerver és hozzá egy CRUD alkalmazás.

Aztán olyan non crud metódusokat írsz olyan hatékonyan amennyire csak akarsz.

2022. márc. 22. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!